Cvjetni aranžmani i buketi po narudžbi Zagreb

Poštovani korisnici Cvjećarne “Branka”, ako u našem virtualnom izlogu niste pronašli ono što ste željeli, spremni smo kreirati novi proizvod isključivo po Vašoj želji. Ukoliko biste voljeli promijeniti boju, vrstu ili količinu cvijeća u nekom od proizvoda, koji ste vidjeli u našem izlogu ili imate vlastite ideje i prijedloge, obratite nam se s povjerenjem! Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo Vam izašli u susret i izradili cvjetne kreacije u skladu s Vašim željama.

Također prema Vašoj želji:
Dekoriramo Vaše radno mjesto. Dnevno/tjedno/mjesečno dostavljamo cvijeće u Vaš ured, agenciju ili ordinaciju.
Koristeći cvijeće i cvjetne dekoracije osmišljavamo izgled većih prostora kao što su kongresni centri, hoteli, casina, restorani, kafići i/ili pubovi.

Uređujemo posljednja počivališta Vaših najmilijih na području Grada Zagreba (Mirogoj, Krematorij, Miroševac…). Ukoliko niste u mogućnosti održavati grobove Vaših pokojnika, a željeli biste da mjesto njihovog vječnog počivališta bude stalno uredno, učinit ćemo to za Vas. Usluge koje Vam nudimo uključuju redoviti obilazak groba, izradu i postavljanje cvjetnih aranžmana, paljenje svijeća na određeni dan, te uklanjanje svih vrsta ostataka sa groba. Svaki obilazak dokumentiramo prije i nakon uređenja, te fotografije šaljemo na Vaš e-mail. Cjenik usluga i sve druge informacije možete zatražiti na našim kontakt telefonima ili putem e-maila.

VAŽNO! Na Valentinovo, 14.2. zbog povećanog opsega posla i očekivanog većeg broja narudžbi NE možemo garantirati točno vrijeme dostave, no obavezujemo se da ćemo cvijeće dostaviti tijekom dana naznačenog za dostavu. Narudžbe za Valentinovo (14.2.) zaprimaju se zaključno s prethodnim radnim danom 13.2. Na samo Valentinovo (14.2.) zaprimamo narudžbe prije podne (po centralnom Europskom vremenu – CET) za poslijepodnevne i večernje termine dostave, tj. za prvi slobodan termin kada ćemo biti u mogućnosti izvršiti dostavu.

Područje dostave su Grad Zagreb i Zagrebačka županija. Dostava cvijeća izvan tog područja je moguća, no detalji takve dostave (lokacija, cijena i ostali potrebni detalji) dogovaraju se i do nekoliko dana unaprijed, isključivo telefonskim putem.