jesen

 • Buket od sezonskog cvijeća #125

  60.00 95.00 
  Veseli buket od sezonskog cvijeća i zelenila. Buket je dostupan je u dvije varijante: classic i deluxe, molimo pogledati opcije. Imajte na umu – Zbog sezonskih karakteristika i prirode biljnog materijala, cvijeće/zelenilo nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim iste estetske vrijednosti i kvalitete, te se zbog toga isporučeni buket može razlikovati od onoga sa slike. Zahvaljujemo na razumijevanju. *Na slici je prikazan Classic Buket od sezonskog cvijeća.
 • Šarena i vesela dekoracija od suncokreta i ostalog cvijeća u žutonarančastim tonovima. *na slici je prikazan deluxe buket
 • Crveno narančasti buket #177

  40.00 73.00 
  Veseli buket u crveno narančastim nijansama, obogaćen sezonskim zelenilom. Crveno narančasti buket dostupan je u tri varijante: mali, srednji i veliki, molimo pogledati opcije.
  * Na slici je prikazan Srednji crveno narančasti buket. Imajte na umu - Zbog sezonskih karakteristika i prirode biljnog materijala, cvijeće/zelenilo nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim iste estetske vrijednosti i kvalitete, te se zbog toga isporučeni buket može razlikovati od onoga sa slike. Zahvaljujemo na razumijevanju. ** U cijenu nije uključena vaza.
 • Veličina cca. 27 cm
 • Žuti buket #144

  46.00 60.00 
  Buket se sastoji od žutih ruža, proljetnog cvijeća u nijansama žute boje i sezonskog zelenila. Kada nekome želite zahvaliti učinite to ovom proljetnom fantazijom u žutom. Žuti buket dolazi u dvije varijante: mali i veliki, molimo pogledati opcije. * Na slici je prikazan Mali žuti buket.
Go to Top